Het Orkest van PWA is een orkest voor lichte muziek en kenmerkt zich door een breed repertoire van bekende hits van toen en nu. Twee grote concerten staan elk jaar centraal, Overbetuwe Zingt Mee waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van zangers/zangeressen en een meezingend publiek op een drukbezocht dorpsplein.


Verder een najaarconcert waarbij de nadruk ligt op instrumentale muziekstukken waarbij het orkest haar kwaliteiten laat horen aan donateurs, familie, kennissen en muziekliefhebbers.

Daarnaast is het orkest te horen en zien tijdens evenementen in Elst als Koningsdag, dodenherdenking, de Nacht van Elst, sinterklaasintocht en een kerstsamenzang.

 

Het orkest repeteert op maandagavond van 19.45u tot 21.15u op de Pas en bestaat zowel uit leden met jarenlange ervaring als muzikanten die net het A niveau hebben bereikt. De bezetting bestaat uit de volgende instrumenten: trompet, trombone, bariton, hoorn, sax, klarinet, hobo, dwarsfluit, elektrische gitaar, basgitaar en drums.

 

Houd je van het spelen van bekende nummers bij een gezellige dorpsvereniging, kom kijken en speel mee! In verschillende secties kunnen wij nog muzikanten gebruiken, we zijn tevens op zoek naar een toetsenist om ons combo te versterken.

 

Wilt u meer informatie of een keer komen kijken?

Neem dan contact op met onze bandmanagers:

lucenjuliannavis@gmail.com